Junior Chef Award

Aanmelden voor zaterdag lukt helaas niet meer! Maar wil je, je toch nog aanmelden voor zondag neem dan even contact op met: 

Anita 06-52 51 52 58

 

Junior Chef Award: alle kinderen aan de bak!

 

Eetcafé Plan B en ijssalon FYN YS in Leusden willen samen iets tofs organiseren voor de kinderen tussen de 6 en de 12 jaar. 

 

Maanden zaten de kinderen thuis... En nu de deuren van de scholen eindelijk weer open zijn is bijna direct weer vakantie! Maar deze vakantie hoeven de kinderen zich niet te vervelen, want Bob en Anita van Plan B & Jelle van Fyn-Ys hebben een fantastisch idee! 

 

Wat gaan we doen?

 

Wij willen de lekkerste desserts van de kinderen proeven: een taartje, een chocolademousse of een bananensplit: alles mag!

Kinderen kunnen zich gratis aanmelden via formulier onderaan deze pagina en mogen dan op zaterdag 27 februari hun creatie presenteren bij Eetcafé Plan B.

Hier zit een 3-koppige jury klaar die de creaties zal beoordelen en je krijgt meteen tips & tricks om je gerecht eventueel nog lekkerder te maken!

 

De jury kiest 10 gerechten die doorgaan naar de volgende ronde. Deze finalisten mogen hun gerecht nog een keer maken, jullie horen nog wanneer dat precies is.

Vervolgens zal de jury weer gaan proeven en een winnaar bekend maken. Alle finalisten verdienen een prIJS!

 

De absolute winnaar mag zich Junior Chef noemen en deze zomer een zaterdag op het terras van Plan B zijn of haar gerecht serveren vanuit een echte FOODTRUCK... Hoe vet is dat?!

 

Wie wint de Junior Chef Award?

 

We zijn razend benieuwd naar jullie gerechtjes en hopen jullie allemaal 27 februari te zien!

 

Bob, Anita en Jelle 

 

Junior Chef Award