Media

Facebook Plan B Twitter Plan B

Eetcafé De Reünie wordt Plan B

door Gemma Lijbers

LEUSDEN - Eetcafé De Reünie in winkelcentrum Biezenkamp krijgt na achttien jaar een nieuwe eigenaar en een nieuwe naam. Bedrijfsleider Bob van den Hengel neemt de zaak over. “De nieuwe naam van het eetcafé van Leusden is eetcafé Plan B.

 

Na jarenlang bij verschillende zaken gewerkt te hebben is het nu tijd mijn eigen plan van aanpak te geven aan al het mooie wat de horeca te bieden heeft. Mijn plan B", aldus Van den Hengel.

 

“Zelf kom ik uit Leusden en heb ik in de Reünie al twee jaar gewerkt als bedrijfsleider. Belangrijke peilers vind ik de laagdrempeligheid en de unieke gescheiden barfunctie. Eetcafé Plan B is echter wel wat lichter en de zaak is flink opgefrist. Daarnaast is de gezelligheid behouden en mogen de gasten meer privacy aan tafel verwachten.

 

Tegenwoordig kun je niet meer inleveren op kwaliteit. Men verwacht steeds meer en daarnaast moet het ook nog leuk betaalbaar zijn. De kleine kaart is zo opgesteld dat we dagelijks kunnen werken met verse producten en zoveel mogelijk huisgemaakte gerechten. Het ambachtelijke werk staat dus centraal met een knipoog naar de printen aan de wand van oude ambachten uit het verleden van Leusden."

 

Eetcafé Plan B opent half april zijn deuren.