Plan B winnaar van de Ondernemersprijs Leusden 2017

Ondernemersprijs voor Eetcafé Plan B

LEUSDEN Voor de twintigste keer werd de Leusdense ondernemersprijs uitgereikt en Eetcafé Plan B was de grote winnaar. Dit jaar werd de winnaar bekend gemaakt tijdens een druk bezochte bijeenkomst in Hoeve Groot Zandbrink. De 'Stimuleringsprijs voor ondernemend Leusden' zoals de prijs officieel heet, wordt mogelijk gemaakt door Rabobank Amersfoort Eemland. 

Frits van Breda

 

Eetcafé Plan B bleek de meeste stemmen te hebben gekregen van de rond tweeduizend geïnteresseerden die van de mogelijkheid gebruik hadden gemaakt om hun voorkeur aan te geven. Eigenaar Bob van den Hengel en zijn partner Anita Floot waren blij verrast dat ze de prijs in ontvangst mochten nemen uit handen van wethouder Albert Dragt. De jury moest uit tientallen aangemelde bedrijven er drie selecteren. 

 

Voor wat betreft Plan B was men onder de indruk van de gedrevenheid en klantgerichtheid van de twee ondernemers. De twee andere genomineerde bedrijven waren het ICT bedrijf NEH Group BV en Smartphonehoesjes.nl. De drie bedrijven zijn totaal verschillend, moest ook wethouder Dragt toegeven. ,,Als er drie categorieën geweest zouden zijn, waren ze beslist alle drie op de eerste plaats terechtgekomen." De winnaar van de ondernemersprijs mocht uit handen van de wethouder een door de Rabobank beschikbaar gestelde cheque van 5000 euro in ontvangst nemen en kreeg een masterclass, clinic of workshop aangeboden.